>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Hårtorkar

Fixa ett perfekt salongsfönat hår med en hårtork av grym kvalitet. Nedan hittar du vårt sortiment av hårtorkar från olika tillverkare och i olika prisklasser – samtliga testade för kvalitet och funktion förstås. Här finns även tillbehör som borstar och kammar samt hårtorkshållare för praktisk förvaring av din fön.

Läs mer
Antal produkter: 516

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Proffsföna ditt hår med en riktigt bra hårtork

En bra hårtork är ett måste att ha i badrummet, vare sig du har långt eller kort hår – rakt eller lockigt. Med hjälp av en hårtork kan du, förutom att blåsa håret torrt efter tvätt, dessutom styla och forma håret på en mängd olika sätt. Kompletterar du dessutom med en rundborste eller annat tillbehör kan du enkelt fixa ett lyxigt svall, precis som om du skulle ha gjort det på salong.

Hårtorkar finns i en mängd olika varianter, storlekar och prisklasser. Här på Allectra är vi måna om att erbjuda ett brett sortiment med många olika alternativ, så att du lätt ska kunna hitta en hårfön som passar dig och dina behov. Oavsett om du är ute efter en större hårtork med kraftfull kapacitet, eller en liten och smidig modell som är enkel att packa ned och ta med på resan.

Skydda ditt hår före föning för bästa resultat

Föning med varm luft är ett utmärkt sätt att styla håret och få till en bra form, men precis som andra hårverktyg med värme kan en hårtork också slita på håret. Viktigt är därför att du använder ett värmeskydd – till exempel en kräm, ett serum eller en olja – i håret innan du börjar föna det. Användning av värmeskydd kan också göra att frisyren håller längre och ger dessutom ditt hår extra glans. Har du frågor om hårtorkarna i vårt sortiment, eller funderingar kring din beställning? Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: