>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Balsam

Balsam innehåller ämnen som motverkar schampots avfettande egenskaper och gör håret mjukare, starkare och lättare att reda ut. Här på Allectra kan du handla hårbalsam för såväl kvinnor och män, samt för olika sorters hårtyper. Vi har också extra milda och skonsamma balsam speciellt anpassade för barn. Beställer gör du enkelt och smidigt online – vi sköter snabb och trygg leverans.

Läs mer
Antal produkter: 874

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Balsam stärker håret och motverkar friss

Hårbalsam innehåller olika naturliga fetter som verkar återfuktande på håret efter en tvätt med schampo. När du schamponerar håret försvinner dels smuts och rester från olika hårprodukter - såsom hårspray och vax - men även de oljor som finns naturligt i håret och som avser skydda det och hålla det mjukt och följsamt. Ett schampo verkar genom att öppna hårets fibrer vid applicering, för att på så sätt kunna tränga in i stråna på djupet. Använder man inte hårbalsam efteråt förblir fibrerna öppna, vilket gör att håret blir mer strävt och frissigt samt torrt och glanslöst. Balsam sluter hårfibrerna igen samt återfuktar och gör det mer elastiskt och slitstarkt.

Använd balsam efter varje tvätt

Hårbalsam bör användas efter varje hårtvätt. Allra bäst effekt får du om du applicerar det i handdukstorkat hår och sedan låter det sitta i ett par minuter. För att håret inte ska kännas tungt och fett efteråt är det viktigt att skölja ur noggrant. Använder du inpackning i håret ska balsamet användas sist – det vill säga efter schampo och inpackning. Detta eftersom en inpackning precis som ett schampo öppnar hårstråets fibrer.

Allectra erbjuder ett brett sortiment av vårdande och effektiva balsam från olika kända varumärken. Vi har balsam för olika hårtyper och behov - såsom torrt hår, skadat hår, färgat hår eller glanslöst hår. Precis som med vårt övriga sortiment håller vi konkurrenskraftiga priser på samtliga produkter, och erbjuder snabba, trygga och billiga leveransalternativ.

Historik om Balsam

1950 tillverkades det första hårbalsamet av ett företag i Los Angeles som ligger i USA. Produktens inrikting var först mot personer som jobbade inom film industrin. Det är en branch där håret påverkas mycket av både solljus och strålkastarljus. Alberto Culver köpte upp företaget som tillverkade hårbalsam i mitten av 1950-talet.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: