>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Handla stora och sköna värmefiltar som håller dig varm under kalla vinter dagar!

Känner du dig ofta frusen eller har problem med ömmande och stela muskler? Då är en värmefilt väl värd att investera i. Nedan hittar du Allectras breda utbud av värmefiltar samt tillbehör för värmefiltar – samtliga noggrant utvalda av oss för att de uppfyller våra höga krav på kvalitet och funktion.

Läs mer
Antal produkter: 3

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

När en vanlig filt inte räcker till

Upplever du att en vanlig filt inte räcker till för att hålla värmen under de kalla månaderna på höst- och vinterhalvåret? Inte ens sådana gjorda av fleece eller värmande ull? Satsa på en elektrisk värmefilt istället. Värmefiltar bidrar inte bara med ett mjukt, värmande tyg – de fungerar dessutom som mindre element. Tack vare inbyggda elektroder ger en värmefilt betydligt bättre effekt än en vanlig filt, vilka man annars kan behöva använda flera stycken av om man är riktigt frusen.

Den extra värmen i värmefiltar hjälper dig att slappna av bättre och kan således även verka lindrande om du har stela eller ömma muskler. Perfekt efter träning eller när du haft en hektisk dag på jobbet. Rädd att det istället blir för varmt? Ingen fara. Alla våra värmefiltar har ett reglage med vilket du enkelt kan justera värmen efter vad du själv tycker är lagom.

Använd över kroppen, på axlarna eller som underlag

En värmefilt kan liksom en vanlig filt användas på flera olika sätt. Förutom att ha den över kroppen när du ligger i soffan eller på sängen, kan du också lägga den över axlarna eller fötterna, alternativt använda den som underlag om du vill känna värmen mot ryggen underifrån. Trots de inbyggda värmeslingorna är värmefiltar enkla att vika ihop och tar lite plats om du vill ha en med dig på resa.

Har du frågor om våra värmefiltar och eller vårt övriga sortiment? Varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, så hjälper vi dig gärna!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: