image descriptionZnabbt.se
image descriptionZnabbt.se
  • 40.000 produkter till konkurrenskraftiga priser!
  • Fri frakt över 800:- (Frakt 49:-)
  • Snabba leveranser Skickas inom 24/48

Hos Allectra.se finns alltid ett stort utbud av Smart TV online i alla storlekar !

 

TV-apparater finns i en mängd olika modeller och prisklasser.

 

Storleken på bildskärmen kan vara det viktigaste valet. Därefter bör du fundera på vilken upplösning skärmen ska ha (mäts i bildpunkter). De flesta TV-apparater använder LCD-teknik för att visa bilden, men det förekommer även OLED och plasma. HDR förbättrar kontrasten. Därutöver finns en rad smarta funktioner att välja bland.

 

Smart TV i alla rum.

 

I dag har de flesta en tv i samtliga rum - ja det finns människor som även har en Smart TV i badrummet. Oavsett hur många tv-apparater man har så är det viktigt att de passar in och här på Allectra.se hittar du billiga Smart TV. Välj och vraka mellan allt från Samsung 40” med full HD till kraftfull Philips 55”

 

Handla din Smart TV online – Alltid med Fri frakt över 500:- (Frakt 49:-), snabba leveranser samt 14 dagars ångerrätt

 

Det kan vara svårt att veta vilket alternativ som egentligen är bäst samt att det inte är helt ovanligt att det kan vara lite krångligt att handla online. Av den anledningen har vi gjort det så enkelt vi kan för dig.

Hos oss handlar hos du alltid med Fri frakt över 500:- (Frakt 49:-), snabb leverans inom 24-48 h samt 14 dagars ångerrätt. Upptäck vårt stora sortiment inom smart tv och beställ din tv idag.

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter