>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Fasta telefoner och IP-telefoner

Fasta telefoner och IP-telefoner utgör ett bra komplement till moderna smartphones. Nedan finner du ett brett sortiment av stationära telefoner i olika modeller och storlekar - antingen för att ansluta till vanliga telefonjack eller för att koppla upp på ditt nätverk. Som vanligt är kvaliteten på våra produkter hög, men priserna låga.

Läs mer
Antal produkter: 342

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Trygg landlina eller prisvärd IP-telefoni - vad behöver du?

Har du behov av en fast telefon i exempelvis sommarstugan eller någon annanstans där internetuppkopplingen är mindre stabil? Kanske vill du ha en stationär telefon med ergonomisk lur och bra nummerplatta - men som även kan kopplas till din nätverksanslutning för billigare samtalskostnader? Här på Allectra kan du shoppa såväl traditionella fasta telefoner som ansluts i telejack, likväl som IP-telefoner att koppa upp till ditt Internet.

Måste en IP-telefon ha Internet för att fungera?

En IP-telefon använder Internet eller annat IP-nätverk för att koppla samtal. Finns ingen nätverksuppkoppling ligger IP-telefonerna nere och kan ej användas för att vare sig ringa eller ta emot samtal. Detta är den främsta skillnaden mellan IP-telefoner och vanliga fasta telefoner, vilka istället för att använda Internet skickar signaler över det traditionella telefonnätet - det så kallade landnätet.

En IP-telefon passar bra om du önskar en hemtelefon av traditionell modell och har en stabil uppkoppling att ansluta den till. Eftersom du kan använda din befintliga nätverksanslutning blir kostnaderna oftast lägre än om du använder en vanlig fast telefon.

Vi har sladdlösa telefoner, seniortelefoner och kontorstelefoner

I vår webbshop hittar du IP-telefoner och fasta telefoner i olika modeller för olika behov. Vi erbjuder funktionella kontorstelefoner med många praktiska finesser, seniortelefoner med extra tydliga siffror, vanliga standardtelefoner samt trådlösa telefoner i slimmad design och med riktigt bra batteritid.

Ta en titt i vårt noga utvalda sortiment och beställ hem en fast telefon med vanlig anslutning eller IP-anslutning redan idag.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: