>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Skivspelare

Skivspelare och vinylskivor har gjort en stor comeback de sista åren. Upplev musikens värme och nostalgi som det var tänkt att höras från början.

Utforska vårt sortiment av högkvalitativa skivspelare och återupplev den tidlösa charm och autentiska ljudupplevelse som vinylskivor erbjuder. Här finns skivspelare i alla prisklasser för att tillfredsställa både audionördar och nybörjare som längtar efter en djupare och mer engagerande lyssningsupplevelse.

Läs mer
Antal produkter: 37

Varumärken

Pris

Sortering

Moderna skivspelare för gamla vinylskivor

Skivspelarna är konstruerade med precision och avancerad teknologi för att ge en rik och varm ljudåtergivning. Upplev musiken som den var menad att höras, med detaljer och nyanser som inte går att återskapa på andra format. Våra skivspelare erbjuder mångsidighet när det gäller anslutningar, det finns allt från inbyggd Bluetooth för trådlös streaming till USB eller mer traditionella anslutningar som RCA-utgångar. Här finns alternativ som passar för just ditt ljudsystem. Oavsett om man är en erfaren vinylentusiast eller nybörjare på vinylskivor så är alla skivspelare enkla att använda och installera.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: