>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

MP3-, MP4- och MP5-spelare

Upptäck vårt kompletta och mycket välsorterade utbud av MP3-, MP4- och MP5-spelare från kända kvalitetsmärken. Här finns allt du behöver för lagring och uppspelning av olika slags MPEG-filer, till konkurrenskraftiga priser och för trygg och säker leverans hem till dig.

Läs mer
Antal produkter: 77

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Välj rätt MPEG-spelare för rätt filtyper

MP3-, MP4- och MP5-spelare kan med anledning av de snarlika namnen uppfattas som olika modeller av i princip samma slags utrustning. Detta stämmer såtillvida att de alla är anpassade för att lagra och spela upp MPEG-filer - men kapaciteten mellan de olika spelarna skiljer sig åt. Beroende på hur och till vilka slags filer du vill använda din MPEG-spelare är det således viktigt att välja rätt sort.

En MP3-spelare kan endast användas för att spela upp ljudfiler. MP3 står för MPEG-1 Audio Layer 3. Är du ute efter en smidig musikspelare duger en MP3-spelare alltså gott och väl.

Önskar du däremot kunna lagra och spela upp såväl ljudfiler som bildfiler, videofiler, textfiler samt filer med stillbilder behöver du i stället satsa på en MP4- eller MP5-spelare. Dessa har tillkommit som uppföljare till MP3 i syfte att erbjuda stöd för MPEG-filer med olika typer av media.

Här på Allectra kan du shoppa såväl MP3-spelare som MP4- och MP5-spelare enkelt och bekvämt i vår webbshop. På varje produktsida finns detaljerad information om kapacitet och filstöd, så att du lätt kan hitta rätt.

Komplettera med smarta tillbehör

Förbättra upplevelsen med din MP3-, MP4- eller MP5-spelare ytterligare genom att komplettera med praktiska och prisvärda tillbehör. Skydda din spelare med ett snyggt och tåligt skydd - eller satsa på bästa möjliga ljudkvalitet med ett par riktigt bra hörlurar. I kategorin för MP3-, MP4- och MP5-spelare finner du en mängd olika tillbehör att maximera din mediaspelares funktioner med.

Investera i en smidig MPEG-spelare du också - alltid till fyndpris här på Allectra.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: