>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Ljudtorn - kraftfull anläggning som tar lite plats

Vill du ha en högtalare med mycket kraft och högkvalitativt ljud - men har ont om utrymme för en stor och skrymmande ljudanläggning? Satsa på ett praktiskt ljudtorn istället. Genom att välja en högtalare som bygger på höjden, kan du skruva upp volymen och optimera din ljudupplevelse utan att behöva ha utrustning som tar upp en massa plats och yta.

Läs mer
Antal produkter: 15

Varumärken

Pris

Sortering

Moderna ljudtorn med trådlös bluetooth

Glöm tiden då en bra ljudanläggning var lika med ett ormbo av sladdar och kablar som både samlade damm och var lätta att snubbla på. Numera kan du köpa ett praktiskt ljudtorn - det vill säga en högtalaranläggning som bygger på höjden - med supermodern bluetoothanslutning och minimalt antal sladdar. Här på Allectra finner du prisvärda ljudtorn i olika design och med olika kapacitet. Samtliga med trådlös anslutning via bluetooth. Koppla ditt torn till din smartphone, din stereoanläggning eller din dator och få utmärkt ljudkvalitet på ett smidigare och mer energisnålt sätt.

Maximera ljudupplevelsen med flera torn

Med ljudtorn från Allectra kan du enkelt skapa en mäktig biokänsla när du vill se på film hemma i ditt eget vardagsrum, eller maximera ljudet för fullt när du lyssnar på musik. Eftersom ljudtornen tar upp mycket lite plats i fråga om golvyta, kan du placera ut flera torn och på så sätt bygga ditt egna, kraftfulla surroundsystem. Vill du vara extra smart när det kommer till utrymme, kan du satsa på något av våra ljudtorn med riktigt slimmad design. Ljudkvaliteten är lika bra som i vilken exklusiv högtalaranläggning som helst - den enda skillnaden finns i designen och storleken.

Spana in vårt noggrant utvalda sortiment av mycket prisvärda och snygga ljudtorn du med - och beställ hem din favorit redan idag. Enkelt, tryggt och bekvämt via Allectras smidiga webbshop.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: