• 90.000 produkter till konkurrenskraftiga priser!
  • Frakt från 49:-
  • Snabba leveranser Skickas inom 24/48

Vi har elscooter för alla åldrar både tystgående och bekväma

Här hittar du elscooter för båda barn och vuxna men även powerboards, segways och batteridrivna enhjulingar. Tänk dig hur lätt och smidigt det skulle vara at köra elscooter till jobbet, skolan eller till mataffären. Att köra elscooter är ett miljövänligt alternativ till bilen dessutom låter den inte någonting, med andra ord stör den inte dina grannar eller människor på gatan. Med en elscooter behöver du inte lägga pengarna på dyr bensin, det är bara att ladda batteriet så är du redo igen. Du får enkelt med dig skolväskan eller matkassen i lådan på pakethållaren.

 

Köp din elscooter online – Alltid med fri frakt över 500:-, snabb leverans och 14 dagars ångerrätt

 

När du handlar hos oss gör du det alltid med Fri frakt över 500:- (Frakt 49:-), snabb leverans skickas inom 24-48 timmar och 14 dagars ångerrätt. Ta en titt på våra elscooters, hitta dina favorit och beställ idag.

Smidigare än såhär kan det inte bli.

 

Kontakta oss!

 

Om du har frågor gällande vårt erbjudande, våra leveranser eller våra köpvillkor är du välkommen att kontakta vår eminenta kundtjänst.

För oss är det viktigt att du är nöjd med din investering hos oss på Allectra.se, därför svarar vi gladeligen på dina frågor och berättar gärna mer.

Läs mer

 

 

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Moms visas: