>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

RAM-minne

Behöver du nytt RAM-minne till datorn? Oavsett om du bygger en ny dator eller vill uppgradera en befintlig dator så har Allectra RAM-minnet till dig. RAM-minnet är en viktig del i datorn som används för att temporärt lagra data och instruktioner som behövs för att köra program och utföra beräkningar. JU mer RAM-minne du har desto fler program och processer kan datorn hantera samtidigt utan att den blir slö. Allectra har ett stort sortiment av olika Ram-minnen från kända leverantörer som Corsair, Micron, Kingston, GoodRam och Crucial. Som alltid erbjuder vi låga priser, så även på Ram-minne.

Läs mer
Antal produkter: 1232

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Information om RAM-minne

RAM-minne, Random Access Memory, är en viktig del av en dators internminne och används för att temporärt lagra data och instruktioner som behövs för att köra program och utföra beräkningar. Det är ett snabbt och flyktigt minne, vilket innebär att data i RAM-minnet förloras när datorn stängs av eller startas om. RAM-minnet fungerar som en arbetsplats för datorns processor och lagrar de data och instruktioner som för närvarande används eller nyligen har använts av programmen. Genom att lagra dessa data i RAM-minnet kan processorn snabbt komma åt dem och utföra beräkningar, vilket resulterar i snabbare prestanda och smidig körning av programmen. Mängden RAM-minne som en dator har kan påverka dess prestanda och förmåga att hantera krävande uppgifter. Ju mer RAM-minne en dator har, desto fler program och processer kan den hantera samtidigt utan att uppleva prestandaförsämring eller fördröjningar.

RAM-minne finns i olika typer och hastigheter, som DDR4, DDR3 och DDR2. Det kan också uppgraderas eller bytas ut på de flesta datorer för att möta ökade krav och behov. Det är viktigt att skilja RAM-minnet från datalagring, såsom hårddiskar eller SSD-enheter. RAM-minnet används för snabb åtkomst till data medan datorn är i drift, medan datalagringsenheter används för att permanent lagra data även när datorn är avstängd.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: