>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

NAS

Här hittar du Allectras stora utbud av NAS, nätlagringsenheter, till riktigt bra priser. En NAS (Network Attached Storage) är en typ av nätlagringsenhet eller filserver som används för att lagra och dela data över ett nätverk. En av de främsta fördelarna med en NAS-enhet är dess centraliserade lagringsfunktion. Istället för att ha filer och data spridda över olika enheter och hårddiskar kan användare samla all sin data på en enda plats och komma åt den från olika enheter inom nätverket. Detta gör det enkelt att organisera och dela filer, vilket är fördelaktigt för både privatpersoner och företag. Utöver lagringsfunktionen erbjuder många NAS-enheter andra funktioner som exempelvis säkerhetskopiering, fjärråtkomst via internet, delad åtkomst och samarbete, mediehantering och streaming med mera.

Läs mer
Antal produkter: 5

Varumärken

Pris

Sortering

Fördelar med en NAS

Allectras sortiment av NAS-enheter eller nätlagringsenheter finns med olika kapaciteter och funktioner. Välj den som bäst passar dina behov. Med hög prestanda och pålitlighet kan du lagra och hantera stora mängder data utan att kompromissa med hastigheten eller säkerheten.

Fördelarna med att investera i en NAS-enhet inkluderar:

  • Centraliserad lagring: Med en NAS-enhet kan du samla all din data på en enda plats och enkelt dela den med dina anslutna enheter och användare.
  • Säkerhetskopiering och återställning: NAS-enheter erbjuder inbyggda säkerhetskopieringsfunktioner, vilket ger dig trygghet genom att skydda dina viktiga filer och förebygga dataförlust.
  • Enkel fjärråtkomst: Genom att ansluta din NAS-enhet till internet kan du enkelt komma åt och hantera dina filer från valfri plats med hjälp av en webbläsare eller en dedikerad app.
  • Delad åtkomst och samarbete: NAS-enheter möjliggör smidig delning av filer och samarbete inom arbetsgrupper och team, vilket förbättrar produktiviteten och effektiviteten.
  • Mediehantering och streaming: Vissa NAS-enheter är speciellt utformade för att hantera multimediafiler, vilket gör det möjligt att strömma filmer, musik och bilder till olika enheter i ditt nätverk.

Oavsett om du behöver en NAS-enhet för hemmabruk eller till företaget så har Allectra den perfekta lösningen för att lagra, organisera och hantera din data på ett effektivt sätt.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: