>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Home Plug-nätverk

Här hittar du Allectras stora sortiment av Homeplug-nätverk och adaptrar. Homeplug är en teknik som möjliggör nätverk och internetåtkomst genom användning av elnätet i hemmet eller byggnaden. Så istället för att behöva dra traditionella nätverkskablar i byggnanden, vilket inte alltid är så lätt, så använder HomePlug-nätverk eluttagen och elledningarna för att överföra data. Sätt en adapter i närheten av din router och koppla in med en nätverksladd. Sen placerar du din andra adapter på valfri plats där du vill koppla ihop nätverket. Numera finns även Wifi inbyggt i flera av Homeplug-nätverken så den enda sladden du behöver är mellan Homeplug adaptern och routern. Ett enkelt sätt att få bättre Wifi täckning i huset.

Läs mer
Antal produkter: 161

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Homeplug-nätverk eller Powerline-nätverk

HomePlug-nätverk, även känt som Powerline-nätverk, är en teknik som möjliggör nätverkskommunikation och internetåtkomst genom användning av elnätet i hemmet eller byggnaden. Istället för att använda vanliga nätverkskablar eller wifi så använder HomePlug-nätverk eluttagen och ledningarna för att överföra data och koppla upp dina enheter till Internet. För att skapa ett HomePlug-nätverk behöver man HomePlug-adaptrar som ansluts till eluttagen. Adaptrarna kommunicerar sen med varandra via elledningarna och skapar därigenom en nätverksförbindelse. En av adaptrarna ansluts vanligtvis till din router som då möjliggöra internetåtkomst. De andra adaptrarna placeras i andra rum eller platser där du vill ha nätverksanslutning eller bättre WiFi-anslutning. Genom att använda HomePlug-nätverk kan man utöka både sitt trådbundna nätverk och Wifi nätverk till platser där det annars kan vara svårt att fär en uppkoppling.

Fördelarna med HomePlug-nätverk inkluderar:

  • Enkel installation: Du behöver bara ansluta HomePlug-adaptrarna till eluttagen för att skapa nätverksanslutning.
  • Stabilt nätverk: Eftersom HomePlug använder elledningarna, kan det erbjuda en mer stabil och tillförlitlig nätverksanslutning än trådlösa signaler som kan påverkas av störningar eller avstånd.
  • Utökat täckningsområde: Du kan enkelt utöka ditt nätverks täckningsområde till rum som tidigare hade dålig eller ingen anslutning, vilket gör det möjligt att ansluta enheter som smarta TV-apparater, spelkonsoler eller nätverksanslutna enheter.
  • Det finns Homeplug-nätverk med inbyggda accesspunkter & wifi anslutning.
  • Hög datahastighet: Moderna HomePlug-adaptrar stöder höga datahastigheter, vilket möjliggör snabb internetåtkomst och smidig dataöverföring inom nätverket.

Notera att HomePlug-nätverk fungerar bäst när adaptrarna är anslutna till samma elnät. I vissa fall kan prestandan påverkas om adaptrarna är anslutna till olika faser eller elnät i byggnaden.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: