>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Nätverkskablar

Här finns en stort utbud av nätverkskablar i olika längder och standarder för alla behov. Köp en nätverkskabel och koppla upp din enhet med en snabb och stabil Internetanslutning. Här finns vanliga nätverkssladdar till din wifi router, dator, tv-spel och allt annat som du kan tänkas vilja ansluta till nätet.

Läs mer
Antal produkter: 2321

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Nätverkskablar till Internet & WiFi

Skall du ha en nätverkskabel till din dator tv eller router i hemmet så kan du välja en vanlig och prisvärd ethernet/LAN sladd med RJ45 koppling. Vanliga nätverkssladdar med RJ45 koppling kallas även för LAN kabel, efternet kabel eller nätverkssladd.

Även om wifi nu för tiden fungerar utmärkt för all sorts överföring, inklusive TV, filmer och spel, så behöver du alltid en nätverkskabel för att ansluta ditt Internt till din wifi router. Spelar du mer avancerade spel där en snabb och stabil uppkoppling är viktigt så rekommenderas det att man kopplar upp sin dator, Xbox eller Playstation med en nätverkskabel. Man får oftats snabbare ping med en kabelanslutning vilket är viktigt när du spelar multiplayer spel online. Ping kan man säga är den tiden det tar för signalen att skickas från din enhet (dator) till själva spelservern.

Nätverkskablar klassificeras i olika standarder som kategori 5 till och med 8. Skall du ha en nätverkskabel i hemmet för att koppla ihop din router med wifi, dator eller TV så fungerar en kategori 5 kabel utmärkt. Ju högre kategori (standard) desto större kapacitet kan man lite förenklat säga. En kategori 5e kabel har en hastighet 1 Gbps, upp till 100 meter lång kabel samt bandbredd på 100 MHz.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: