>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Mini-PC

Köp en diskret Mini-PC till riktigt bra pris från Allectra. En Mini-PC får du plats med i princip överallt och med dagens prestanda kan du använda din Mini-PC till det mesta. Passar utmärkt för Internet, se på TV och film och utföra olika arbetsuppgifter. Det vi inte rekommenderar Mini-PC till är spel som kräver mycket prestanda. Vi har ett stort sortiment av Mini-PC med olika prestanda från kända tillverkare.

Läs mer
Antal produkter: 155

Varumärken

Pris

Sortering

Vad är en Mini PC ?

Vad menas egentligen med en mini pc? En mini-pc är en kompakt och portabel dator som har samma funktionalitet som en vanlig stationär dator men i ett mindre format. Den är designad för att vara smidig att transportera och ta upp minimalt med plats samtidigt som den erbjuder tillräckligt med prestanda för att utföra det vanligast datoruppgifter.

En mini-pc kan ha olika storlekar och utseende men är mindre än en vanlig stationär dator. Den kan vara i form av en liten låda, en platt enhet eller till och med en sticka som kan anslutas till en bildskärm eller TV. Trots sin kompakta storlek kan en mini-pc ha imponerande prestanda beroende på modell och specifikationer. De flesta mini-pc-enheter har integrerade processorer, minne, lagringsutrymme och grafikkort som möjliggör att köra olika program och multitasking-uppgifter. Vissa modeller tillåter även uppgradering av komponenter för att möta specifika behov.

Mini-pc-enheter kan användas för olika ändamål, inklusive hemunderhållning, kontorsarbete, Internet, multimedia och lättare spel. De är också populära inom IoT (Internet of Things) och smarta hem-applikationer, där de kan fungera som centrala enheter för att styra och övervaka olika smarta enheter.

Fördelarna med en mini-pc inkluderar dess portabilitet, platsbesparing, energieffektivitet och möjlighet till enkel uppgradering. De kan vara ett idealiskt val för användare som behöver en datorlösning med god prestanda men som inte har utrymme för en traditionell stationär dator eller föredrar en mer portabel enhet. Oavsett om du behöver en kompakt datorlösning för arbete, underhållning eller smarta hem-applikationer kan en mini-pc vara ett praktiskt och flexibelt alternativ som kombinerar prestanda med portabilitet och platsbesparing.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: